Pakettia noudettaessa tai vastaanottaessa tulee tarkistaa aina paketin kunto. Mikäli paketti ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee aina ensin vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia uuden tai korvaavaan tuotteen lähettämisestä.

Rajoitukset palautusoikeuteen

Palautettavien tuotteiden tulee olla aina käyttämättömiä, ehjiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Käytettyjä tuotteita, esim. värejä ja siveltimiä ei voi palauttaa.

Palautusoikeus ei päde asiakkaalle mittatilauksena tehtyihin tuotteisiin, kuten liimapuusta valmistettuihin kiilakehyksiin, maalauspohjiin ja asiakkaan mittojen mukaan leikattuihin kankaisiin.

Palautus postitse

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakkaan tulee tehdä ilmoitus palautuksesta 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Sähköposti: myynti@taidetarvikkeita.fi

Puhelin: 0400-566 857

Tai palautelomakkeella

Ilmoita meille tilausnumerosi, sekä palautettavat tuotteet. Voit halutessasi palauttaa vain osan tilauksesta tai koko tilauksen, mikäli tuotteisiin kuuluu normaali palautusoikeus.

Lähetämme tämän jälkeen sinulle ohjeet, miten voit palauttaa tuotteet maksuttomasti.

Rahapalautukset

Verkkopankissa maksetuista tilauksista palautamme rahat asiakkaan tilille. Luottokortilla maksettujen tilausten palautukset tehdään asiakkaan luottokortille.

Jos olet valinnut maksutavaksi laskun sähköpostiin tai verkkolaskun, pyydämme sinua ilmoittamaan palautuksen yhteydessä tilinumeron, johon palautus tehdään, mikäli olet maksanut tilauksen ennen palautuksen tekemistä.

Vaurioituneet tuotteet

Jos vastaanotat tilauksen, jossa on vaurioituneita tuotteita, ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme. Lähetämme uuden tuotteen tai varaosan maksutta vaurioituneen tilalle. Voimme tarvittaessa pyytää sinua lähettämään meille kuvan vaurioituneesta tuotteesta, jotta voimme tarkemmin selvittää asiaa. Tarvittaessa pyydämme sinua palauttamaan vaurioituneen tuotteen, jotta voimme tarkemmin tutkia asiaa. Tuotteen palautus on asiakkaalle aina maksutonta.