Lahjakortin ostaminen

Lahjakortin voit ostaa täältä. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle. Voit valita joko jonkun valmiista summista, jotka sivulla näkyvät tai asettaa itse haluamasi summan. Lahjakortissa ei ole maksimisummaa, mutta sen tulee olla vähintään 20 euroa.

Lahjakortti lähetetään aina vastaanottajan sähköpostiin ja voit itse valita, milloin lahjakortti lähetetään. Oletuksena lahjakortti lähetetään heti tilauksen maksamisen jälkeen. Mikäli kuitenkin valitset toisen lähetyspäivän, lähtee lahjakortti vastaanottajalle valittuna päivänä kello 8.00 aamulla.

Saat aina kuittauksen omaan sähköpostiisi, kun lahjakortti on lähetetty.

Voit myös valita useamman vastaanottajan klikkaamalla tuotesivulla “+ lisää toinen vastaanottaja”-nappia. Tällöin jokainen vastaanottaja saa lahjakortin omalla koodilla. Joten jos valitset lahjakortin arvoksi 100€ ja lisäät 3 vastaanottajaa, on tilauksen arvo silloin 300€.

Voit valita lahjakortin tyylin tuotesivuilla olevista esimerkeistä ja liittää lahjakorttiin oman nimesi ja viestin, jotka näkyvät vastaanottajalle hänen lahjakortissaan.

Huomioithan kuitenkin, että jos valitset tilauksen maksutavaksi lasku/verkkolasku, ei lahjakorttia lähetetä ennenkuin olemme vastaanottaneet ja käsitelleet maksun. Tästä syystä suosittelemme maksamaan lahjakortin aina käyttämällä Paytrailin tarjoamia maksutapoja. Näin varmistat, että lahjakortti lähtee vastaanottajalle valitsemanasi ajankohtana.

Lahjakorttia ei voi käyttää toisen lahjakortin ostamiseen.

Lahjakortin käyttäminen

Lahjakorttia voi käyttää niin usein kuin haluaa, kortin saldon rajoissa. Koko summaa ei siis ole pakko käyttää yhteen tilaukseen vaan voit tehdä useampia pienempiä tilauksia. Lahjakortin saldo päivittyy aina tilauksen jälkeen ja mahdollisesti kortille jäävä ylimääräinen osa on käytettävissä myöhemmin.

Lahjakortin voi aktivoida käyttöön automaattisesti klikkaamalla sähköpostikortissa olevaa “aktivoi lahjakortti ja siirry verkkokauppaan”-nappia.

Toinen tapa on kopioida koodi ostoskori tai kassa-sivulla sille varattuun kenttään.

Lahjakortti on voimassa 2 vuotta sen vastaanottamisesta.

Lahjakortin saldon tarkistaminen

Lahjakortilla olevaa summaa voi seurata kahdella eri tavalla.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat liittää lahjakortin omaan tiliin lisäämällä koodin Oma tili-sivun lahjakortit osiossa. Näet tällöin samalta sivulta lahjakortin koodin, voimassaoloajan, saldon, sekä aktivoida sen käyttöön nappia painamalla.

Voit myös tarkistaa lahjakortin saldon asettamalla koodisi alla olevaan kenttään, jolloin näet lahjakortilla olevan tämän hetkisen saldon.