Lähetä meille kuvia töistäsi ja voit saada 10% alennuskoodin

numero1

Oletko käyttänyt meiltä ostettuja tuotteita omissa töissäsi?

numero2

Lähetä meille kuvia ja tietoja toteuttamastasi työstä

numero3

Tarkistamme lähettämäsi tiedot ja kuvat

numero4

Julkaisemme työsi sivuilla ja lähetämme sinulle 10% alennuskoodin

Keräämme tällä hetkellä asiakkailta kuvia töistä, joita he ovat toteuttaneet meiltä ostetuilla tuotteilla. Koko työtä ei ole pakollista toteuttaa pelkästään meidän tuotteilla, vaan riittää myös jos osa tuotteista on meiltä hankittu.

Lähetä meille kuvia ja tietoja töistäsi alla olevalla lomakkeella. Nimesi ja kotisivusi ovat valinnaisia ja voit jättää nämä tyhjäksi, mikäli et halua niitä julkaistavan.

Sähköpostiosoite vaaditaan, jotta voimme toimittaa sinulla alennuskoodin, jos työsi julkaistaan sivuillamme.

Kuvaile tekemääsi työtä, sekä mitä meiltä hankittuja tuotteita työssäsi on käytetty. Liitä mukaan myös laadukkaita kuvia töistäsi.

Töiden ei tarvitse olla ammattilaatuisia, vaan otamme mielellämme kaikenlaisia töitä ja toteuksia vastaan kaikilta asiakkailta.

Lomakkeessa voit jättää halutut kentät tyhjäksi, mikäli et halua niitä julkaistavan tai et tiedä mitä niihin laittaa. Voit esimerkiksi jättää nimesi ja kotisivusi tyhjäksi, jolloin niitä ei näy työn esittelysivulla.

  Lähettämällä tietoja ja kuvia töistäsi tällä sivulla olevalla lomakkeella, annat meille luvan käyttää tekstejä ja kuvia tietyin rajoituksin.

  Annat meille luvan muokata tekstejä ja kuvia, sekä julkaista niitä Puusepänliike Nukarisen omistamilla verkkosivuilla, sekä mahdollisilla sosiaalisen median sivuilla, kuten Facebook ja Instagram.

  Lomakkeessa annettava pakollinen on tieto on ainoastaan sähköposti, muut tiedot ovat vapaaehtoisia. Täyttämällä vapaaehtoisia kenttiä, annat meille luvan julkaista nämä tiedot Puusepänliike Nukarisen omistamilla verkkosivuilla, sekä mahdollisilla sosiaalisen median sivuilla. Tämä koskee vain vapaaehtoisia kenttiä, sillä asiakkaan sähköpostia emme julkaise koskaan.

  Lomakkeessa annettavaa sähköpostia käytetään ainoastaan mahdollisiin yhteydenottoihin, jotka liittyvät asiakkaan lähettämään työesittelyyn. Tälläisia voivat olla selventävät kysymykset työhön liittyen tai esimerkiksi lisäkuvien pyytäminen. Mikäli julkaisemme asiakkaan lähettämän työn sivuillamme, lähetämme asiakkaan sähköpostiin alennuskoodin, jolla saa 10% alennusta seuraavasta tilauksesta.

  Asiakkaalla on koska tahansa oikeus pyytää lähettämänsä työesittelyn poistoa tai muokkausta sivuillamme. Mikäli olemme julkaisseet esittelyn useammalla kuin yhdellä sivulla, ei yhteyttä tarvitse ottaa joka sivun kautta, vaan poisto-tai muokkauspyyntö koskee aina kaikilla sivuilla julkaistua esittelyä. Yhteyttä voi ottaa puhelimella, sähköpostilla tai palautelomakkeella. Yhteystiedot löydät Ota yhteyttä-sivulta.

  Voimme myös hylätä meille lähetetyt esittelyt ilman erillistä ilmoitusta. Hylkäämiseen johtuvia syitä voi olla puuttuvat tai liian epäselvät tiedot ja/tai epäselvät kuvat. Voimme myös hylätä tai pidättää julkaisemasta työesittelyitä, mikäli samalta asiakkaalta tulee lyhyessä ajassa suuri määrä työesittelyitä.

  Otathan myös huomioon, että riippuen monista eri syistä, voi lähettämäsi aineiston tarkistamisessa ja julkaisemisessa kulua pidempikin aika. Ilmoitamme mahdollisesta hyväksynnästä ja alennuskoodista kuitenkin viimeistään 2 viikon kuluessa siitä, kun lähetät lomakkeen.